top of page
Nosotros

Nosotros

Benvinguts a la nostra pàgina web, aquí podràs trobar tot tipus de productes disposats a satisfer totes les teves necessitats sense cap tipus de productes nocius. NVX ofereix tota una gamma de cosmètics capaços de dur a terme sufunción i ajuda a reparar la cara amb les seves noves formules.

LOGO NVX
Maestros

Comprar

Llavis
Cara

No necessitaràs editar les teves fotos per aconseguir una textura impecable! La nostra High Definition Foundation utilitza una tecnologia de difusió de llum per millorar l'aparença de la pell, deixant-la suau i sedosa. Optimitza els seus resultats amb la pre-base líquida High Definition Primer.

                          5'50

Probablement un dels nostres labials més famosos. Són cremosos, mat i amb un acabat sedós i suau que et aportaran una explosió de color allà a on vagis. A més fan olor genial. Els tons Copenhagen, Madrid, Cannes, Dubai són un must en qualsevol necesser .... Prova un i començaràs a col·leccionar tots! És un dels nostres favorits i també dels vostres ..

                         9'80

Ulls

Aquesta màscara de pestanyes fa servir un mix únic d'olis naturals, Vitamina E i fibres de niló per allargar les teves pestanyes al màxim. Escull si vols unes pestanyes de canell: allargades, amb volum i amb un acabat waterproof.

                         16'99

Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation és la base de maquillatge que et donarà una cobertura total enriquida amb un company mat. Aquesta fórmula amb base d'aigua i sense oli s'adapta perfectament a la teva pell.

                            10'95

Contáctanos

Com contactar amb nosaltres

Productes NVX
 

Av. Arenares 122, 28021, Madrid.

Tel: 915-123-457

Email: productesnvx@eco.com

Success! Message received.

bottom of page